Stichting Trias Innervatie

Stichting Trias Innervatie is voortgekomen uit het project Energiebox. De Energiebox is een project, opgezet door JMA, waarbij huurders in de omgeving van Utrecht een gratis energieadvies plus energiebox krijgen. Doel van dit project is om de huurders te helpen energie te besparen. Middels de Stichting wil JMA het bijzonder positieve effect van de Energiebox uitdragen naar andere gemeenten. Het positieve effect betreft energie besparende maatregelen die zich binnen 2 jaar terugverdienen, bestemd zijn voor mensen met een krappe beurs. Het project draagt bij aan armoedebestrijding, energiebesparing en biedt werkgelegenheid voor adviseurs. Zie hier voor het project Energiebox in Utrecht.

https://stichtingtechnotrend.nl/

Stichting Technotrend

Stichting Technotrend biedt educatieve programma’s aan over de circulaire economie en de energietransitie. De slogan van Stichting Technotrend luidt: Duurzame ontwikkeling door techniekeducatie. Stichting Technotrend heeft een uitgebreid pallet educatieve programma’s voor het primair, voortgezet en andersoortig onderwijs.  JMA werkt nauw samen met Stichting Technotrend bij het ontwikkelen en uitvoeren van deze educatieve programma’s. Bent u benieuwd naar de programma’s van Stichting Technotrend? Dan kunt u op hun website terecht door op deze link te klikken.

Dubomat

Dubomat

Dubomat is een tool ontwikkeld door Jan Vroonhof in samenwerking met JMA. Dubomat is een tool die kan worden gebruikt voor:

  • Duurzaamheid voor bouwmaterialen meenemen in de aanbesteding (BPKV).
  • Het toetsen op duurzaamheid van producten door de producenten.
  • Verduurzamen van het materialenboek dat u gebruikt voor uw RAW aanbestedingen

Voor meer informatie kunt u hierop klikken.

Jouwhuisslimmer

Jouwhuisslimmer

Jouw Huis Slimmer is een onafhankelijke energieplatform van 15 gemeenten in de regio Utrecht. Woningeigenaren die vragen hebben over energiebesparing kunnen op deze site terecht. Ook vindt u hier meer informatie over lokale energie initiatieven en biedt dit een platform voor lokale adviseurs en bedrijven om hun diensten aan te bieden. JMA is aangesloten als partner bij dit platform.