Partners

Stichting Technotrend

Stichting Technotrend biedt educatieve programma’s aan over de circulaire economie en de energietransitie. De slogan van Stichting Technotrend luidt: Duurzame ontwikkeling door techniekeducatie. Stichting Technotrend heeft een uitgebreid pallet educatieve programma’s voor het primair, voortgezet en andersoortig onderwijs.  JMA werkt nauw samen met Stichting Technotrend bij het ontwikkelen en uitvoeren van deze educatieve programma’s. Bent u benieuwd naar de programma’s van Stichting Technotrend? Dan kunt u op hun website terecht door op deze link te klikken.

Dubomat

Dubomat is een tool ontwikkeld door Jan Vroonhof in samenwerking met JMA. Dubomat is een tool die kan worden gebruikt voor:

  • Duurzaamheid voor bouwmaterialen meenemen in de aanbesteding (BPKV).
  • Het toetsen op duurzaamheid van producten door de producenten.
  • Verduurzamen van het materialenboek dat u gebruikt voor uw RAW aanbestedingen

Voor meer informatie kunt u hierop klikken.

Jouwhuisslimmer

Jouw Huis Slimmer is een onafhankelijke energieplatform van 15 gemeenten in de regio Utrecht. Woningeigenaren die vragen hebben over energiebesparing kunnen op deze site terecht. Ook vindt u hier meer informatie over lokale energie initiatieven en biedt dit een platform voor lokale adviseurs en bedrijven om hun diensten aan te bieden. JMA is aangesloten als partner bij dit platform.