Waterproof Zeeheldenbuurt

Terug naar overzicht

De gemeente Utrecht legt in het begin van 2020 een hemelwaterriool aan, hierdoor is er minder kans op het terugstromen van vuilwaterTijdens de aanleg van het hemelwaterriool wordt meteen de regenpijp aan de voorzijde van de woning aangesloten. De gemeente maakt het mogelijk om het hemelwater van de achterzijde ook aan te sluiten op het nieuwe riool. Echter, zullen de bewoners hiertoe zelf actie moeten ondernemen.

JMA biedt bewoners aan om in gezamenlijke projecten de meest veilige ontwerpen op te stellen, de inkoop te doen, de coördinatie tijdens de uitvoering te verzorgen en eventueel juridische bijstand te verlenen. Door collectief op te treden is het voor aannemers aantrekkelijk om in te schrijven, kunnen wij kortingen bedingen en kunt u het werk uit handen geven. Voor ons advies betaalt u een redelijk tarief en we werken onder xx voorwaarden.

Mocht u samen met uw buren zoeken naar een oplossingen die samen met JMA willen uitwerken,  stuur dan een mailtje met welke adressen meedoen en wat voor problemen er zijn, naar waterproof.Zeeheldenbuurt@jma.nl

Houd uw voeten droog met JMA en maak samen Zeehelden Waterproof